Kes meist poleks pead vaevanud küsimusega mida soolaleivale kingituseks viia? Suvi on kindlasti selline aeg, kus küllakutseid tuleb ohtralt ning seetõttu on kingituse valimine küllaltki keeruline. Eriliselt raske on olukord siis, kui külla kutsujatel on justkui kõik juba olemas. Tänapäeval pudipadi kodudesse ei soovita ning ökoloogilisus on kõige A ja O. Sellegi poolest on kingituse viimine ennekõike viisakas, kuid ka armas žest. 

Panime kirja mõned head mõtted ja loodame, et kingituse valimine on nüüd lihtsam! 


Maitseelamus

Ilmselt kõige lihtsam ja samas turvalisim valik on söök, ning kõik muu sellega seonduv. Helan Designi valikust leiad palju head ja paremat, alustades kõrgekvaliteedilistest oliiviõlidest Belgia imemaitsvate šokolaadideni välja. Üha enam kogub populaarsust alkoholi mitte tarbimine ja mis oleks parem veinipudeli asendaja, kui üks mõnus oliiviõli kaunis pudelis, nagu näiteks By Amandine Poli L'huile D'olive Oliiviõli. Meie valikust leiad veel Lie Gourmet'i kinkepakid, mis on kokku pandud imelistest gurmee toodetest. Soovi korral aitame meeleldi just Sulle meelepärase kingikoti gurmee armastajale kokku panna!  

Köögitekstiilid


Ilusa kingituse võib kokku panna ka näiteks erinevatest tekstiilitoodetest. Köögirätikuid ei ole mitte kunagi liiast ja kaunilt pakendatud rätikukomplekt teeb kindlasti iga perenaise ning peremehe rõõmsaks. Meie köögirätikute valikusse kuulub näiteks pehme Bon Appetit köögirätik. Salvrätikud on igal lauakatmisel väga oluline osa, ning riidest salvrätikutest ja ilusatest salvrätiku rõngastest saab kokku panna kauni kingituse.
Iga endast lugupidava kokkaja, küpsetaja ning grillmeistri outfit'i võiks kuuluda üks korralik põll. Alba põlled on oma kvaliteetse materjali tõttu täiuslik valik! 

Kui meie välja toodud toodetest veel enda jaoks päris õiget kingitust ei leidnud, siis tule külasta meie Lootsi tänaval asuvat kauplust ja me aitame Sul täiusliku kingituse leida! 

Kommentaarid (0)

Kontrollime kõik kommentaarid enne heaks kiitmist.