Mis oleks mõnusam, kui ärgata luksuslikus hotellitoas? Uudistasime natukene Eesti kõige paremates hotellides ja panime kokku listi, mille abil hotellitoa luksuslik õhkkond luuakse. Kui ka sind huvitab kuidas oma magamistuba luksuslikuks hotellitoaks muuta, siis siin on sulle selle jaoks 12 lihtsat nippi. 


1. Ühevärviline voodipesu, ideaalis valged, kuid hästi sobivad ka muud heledad toonid. Lumivalge, ning puhas voodipesu on midagi äraütlematult mõnusat ja ilmselt meie kõigi jaoks üks olulisemaid asju hotellitoas. 

2. Öökapid koos öölampidega voodi kummalgi poolel. Luksusliku ilme jaoks vali mõlemale poolele samasugused öökapid ning öölambid.

3. Päevatekk asetatakse voodi jalutsisse nii, et tekk langeb iga külje pealt võrdselt.

4. Voodipeats mängib olulist rolli toa ilme osas. Hotellitubades eelistatakse suuri ja kõrgeid voodipeatseid.

5. Padjad! Õigemingi palju patju! Vali voodisse erinevaid, kuid värvi poolest kokku sobivaid patju, vähemalt nii 4-6tk.

6. Kardinad on kindlasti üks olulisemaid sisustuselemente igas toas. Luksusliku ilme jaoks vali magamistuppa kvaliteetsest, paksust, kuid hästi langevast materjalist kardinad mis katavad kogu aknaseina. Panusta kardinatesse! 

7. Vaip - mida suurem ja pehmem seda parem! 

8. Dekoratsioonelemendid annavad toale ilmet, kuid ole nendega ettevaatlik! ''Mida rohkem seda uhkem ei ole kindlasti moto mille järgi luksuslikku kodu sisustada.

9. Toalõhnastaja - vali magamistuppa rahuliku, kuid värske lõhnaga toalõhnastaja. 

10. Pehme ning neutraalne värvimaailm loob harmooniat. Vali magamistuppa rahulikud värvid, mis aitavad sul lõõgastuda. Meie lemmikuteks värvideks on beež, hall, sinine ning roheline. Sobita kokku ühe värvi erinevad toonid. Mustrid ei ole kindlasti välistatud, kuid soovitame luksusliku ilme jaoks nendega mitte üle pingutada.

 

 

Loodetavasti said listist inspiratsiooni, ning asud peadselt magamistoa uuenduskuuri kallale! 


Kommentaarid (0)

Kontrollime kõik kommentaarid enne heaks kiitmist.